AMY TEAM GUARD - paza si protectie

Birou 417

amy

Pentru a raspunde cu maxim de eficienta nevoilor de pe piata, AMY TEAM GUARD ofera servicii individualizate in functie de cerintele fiecariu client. Din acest motiv venim in intampinarea Beneficiarilor cu consultanti specializati, care analizeaza cu atentie obiectivele, pentru a va putea oferi pachetul de servicii de care aveti nevoie.
Obiectivul  AMY TEAM GUARD este de a implementa in folosul beneficiarilor sai solutiile optime de securitate adaptate ideal la situatiile specifice.
Se asigura servicii de paza pentru toate categoriile de obiective, cu agenti instruiti, specializati pentru astfel de activitati, autorizati de organele abilitate.
In functie de necesitatile Dumneavoastra concrete, agentii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, in incinta sau in afara obiectivului, in punctele care de comun acord cu specialistii nostri, pot fi considerate penetrabile la risc.
Conform instructiunilor Dumneavoastra, agentii de paza pot verifica autovehiculele care solicita accesul in obiective si incarcatura acestora, urmand sa interzica accesul celor care nu isi justifica prezenta in perimetrul sau parcarile obiectivelor. In mod similar se va proceda si in cazul unor persoane susceptibile de fapte antisociale, in stare de ebrietate, indezirabile etc.
Agentii de paza ai AMY TEAM GUARD sunt instruiti ca in eventualitatea producerii unor calamitati naturale sau incendii, sa actioneze alaturi de personalul beneficiarului pentru protectia persoanelor si bunurilor aflate in perimetrul obiectivului. 
Personalul de paza este permanent pregatit si verificat prin activitati teoretice si practice.
Agentii care vor asigura paza obiectivului vor fi dotati cu uniforma si insemnele firmei, ca armament conventional, baston/tomfa si spray de autoaparare, electrosocuri de mare putere, statii radio emisie - receptie si telefoane mobile, documente specifice: registru procese verbale, registru intrari iesiri/ auto, etc. Agenti care executa serviciul de paza sunt absolventi sau in curs de absolvire a scolii de pregatire profesionala.

In cadrul serviciilor de consultanta, includem gratuit urmatoarele servicii, pentru partenerii care incheie contracte de paza cu societatea noastra:
• planuri de paza
• medierea relatiilor cu autoritatile
• constructia procedurilor de securitate
• planuri de evacuare in caz de incendiu, inundatii, alte calamitati 
In plus, la solicitari exprese, prin specialistii nostri efectuam urmatoarele servicii:
• constructia completa a manualului de securitate
• auditul de securitate
• documentatii specifice activitatii de securitate

Mentionam ca, in urma examenelor de selectie, societatea noastra a fost admisa in Incubatorul de Afaceri Zona 7 Centru, formatiune aflata sub patronajul Consiliului Judetean Brasov, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Ministerul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comert, Dima Consulting Group. Incubatorul de Afaceri este un program de sustinere, care ofera micilor afaceri posibilitatea de dezvoltare prin acordarea de asistenta tehnica, administrativa si consultanta in domeniul afacerilor.
Tariful unui agent de paza se va stabili in functie de obiectiv.
Valoarea contractului se va calcula lunar, in functie de orele prestate.
Mentionam ca nu suntem platitori de TVA.
Toate aceste servicii sunt asigurate de catre un personal special instruit, cu o bogata experienta in activitatile mentionate mai sus  cu rolul de a crea un sistem complex de securitate uman.
In speranta unei viitoare colaborari, va multumim si va stam la dispozitie.

S.C. AMY TEAM GUARD S.R.L.
R.C. J08/4/2010, C.U.I. 26366618, Str. Turnului, nr. 5, sc. B, Birou 417, 
Tel/Fax : 0372686027 /0372686026, E-mail : office.amyguard@gmail.com
Tel mobil : 0757041497

 
TERMENI SI CONDITII | HARTA SITE
© INCUBATORUL DE AFACERI BRASOV | Web design: Studioweber