L.C.A SECURITY SRL - paza si protectie

Birou 410

 lca

L.C.A. SECURITY este o companie de securitate moderna, avand logistica necesara desfasurarii actului de securitate in conditii optime si un management performant axat pe imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestatate.
Asiguram dispozitive de paza, ordine, control acces prin agenti de securitate calificati si instruiti.
Suntem specializati si pentru paza santierelor, onorand contractele cu paza ori de cate ori suntem solicitati de catre : S.C. Design Contruct S.A. (Complexul Rezidential Belvedere, Santier Str Carierei, Santier Str. Zizin, hotel Alpin Poiana Brasov, hotel str. Tebles), S.C. Proterm S.A. (Complex Comercial My Place, Complex Comercial Macro Mall), S.C. Petrol Grup S.R.L., S.C. Agricin S.R.L. ( santier hala Ghimbav ),  S.C. AGETAPS S.R.L. (Media Galaxy, Parc Industrial Prejmer, Sediu-AGETAPS, Santier-Cristian, Santier-Ghimbav).
Valoarea contractului se va calcula lunar, in functie de orele prestate.
Agentii care vor asigura paza obiectivului vor fi dotati cu uniforma si insemnele firmei, ca armament conventional, baston/tomfa si spray de autoaparare, electrosocuri de mare putere, statii radio emisie - receptie si telefoane mobile, documente specifice: registru procese verbale, registru intrari iesiri/ auto, etc. Agenti care executa serviciul de paza sunt absolventi sau in curs de absolvire a scolii de pregatire profesionala.
Documentele specifice: planul de paza, consemnul posturilor si registrele de procese - verbale sunt intocmite de catre departamentul logistic al societatii noastre.
L.C.A. SECURITY este atestata ca firma de paza si protectie de catre Ministerul de Interne. si are ca obiective in paza: S.C. Colgate Palmolive Romania S.R.L, S.C. Dima Consulting Group S.R.L., Incubatorul de Afaceri Brasov, S.C. Agricin S.R.L, S.C. Black Sea Suppliers S.R.L, S.C. For Sport S.R.L., S.C. Design Construct S.A., etc.
Mentionam ca, in urma examenelor de selectie, societatea noastra a fost admisa in Incubatorul de Afaceri Zona 7 Centru, formatiune aflata sub patronajul Consiliului Judetean Brasov, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Ministerul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comert, Dima Consulting Group. Incubatorul de Afaceri este un program de sustinere, care ofera micilor afaceri posibilitatea de dezvoltare prin acordarea de asistenta tehnica, administrativa si consultanta in domeniul afacerilor.
Toate aceste servicii sunt asigurate de catre un personal special instruit, cu o bogata experienta in activitatile mentionate mai sus  cu rolul de a crea un sistem complex de securitate uman.
In speranta unei viitoare colaborari, va multumim si va stam la dispozitie.


S.C. L.C.A. SECURITY S.R.L.
R.C. J08/2996/2008, C.U.I. RO 24751196, Str. Turnului, nr. 5, sc. B, Birou 410,
Tel/Fax : 0372686027 /0372686026, Tel mobil: 0757041497, E-mail : office.lcasecurity@gmail.com

 
TERMENI SI CONDITII | HARTA SITE
© INCUBATORUL DE AFACERI BRASOV | Web design: Studioweber