Etapele selectiei

1. Ca urmare a procesului de instruire se realizeaza selectia a maximum 20 de intreprinzatori/incubator, in baza planurilor de afaceri intocmite de catre acestia, in vederea constituirii de societati comerciale, dintre care:
- maximum 10 societati comerciale sunt nou infiintate;
- minimum 10 societati comerciale au un istoric de functionare de maximum doi ani la data inscrierii in incubator.

2. Selectia beneficiarilor se face prin procedura de licitatie de proiecte si tine cont de criteriul de fezabilitate al acestor propuneri, evidentiind urmatoarele aspecte: Originalitatea, Viabilitatea, Aspectul inovator, Beneficiile obtinute din produs/serviciu, Interesul antreprenorial, Potentialul national/ international, Posibilitatea de dezvoltare si extindere a afacerii, Rata profitului, Respectarea standardelor de mediu, Posibilitatea in timp de implementare a sistemului de Managementul Calitatii, etc.

3. Rezultatul procesului de evaluare este comunicat in scris solicitantilor in termen de cinci zile lucratoare de la data evaluarii proiectelor.

4. Decizia comisiei de evaluare nu poate fi contestata in instanta. Contestatiile sunt solutionate de catre comisia de evaluare in termen de cinci zile lucratoare de la data depunerii acestora.

5. Selectia intreprinzatorilor se face de catre o comisie din a carei componenta fac parte reprezentanti ai autoritatilor publice locale, ANIMMC, PNUD, CJ BV si ai Administratorului Incubatorului.

 
TERMENI SI CONDITII | HARTA SITE
© INCUBATORUL DE AFACERI BRASOV | Web design: Studioweber